kültür.limited 2023 yılı sonunda 8 yıllık yayın hayatını sonlandırmıştır. Site, bir arşiv işlevi görmesi için açık bırakılmıştır.

Sónar+D için açık çağrı

10 Şubat 2020

Sónar Istanbul’un yaratıcılık ve teknoloji platformu olan ve bu yıl 7 Mart Cumartesi günü 12.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek Sónar+D, her sene düzenlediği açık çağrıyı başlattı.

Açık çağrıya Workshop, Market Lab, Start-Up Garden, Creative Studios, Demos ve VR Tecrübeleri gibi alanlarda başvurular kabul ediliyor.

Sónar+D Nedir?

Günümüzde yeni yaratıcı topluluklardan gelen fikirler, diller ve araçlar yaratıcı endüstriler ve genel anlamda sanat üzerinde hayal edebildiğimizin de ötesinde derinlikte bir etki bırakıyor. Teknolojik inovasyonlardan iş dünyası ve sosyal değişime, tüm endüstriler ve sektörler yaratıcıların ilham verme ve yeni dünyalar keşfetme kapasitesiyle değişime uğruyor. Sónar+D tüm sektör ve endüstrilerden araştırmacılar, yenilikçiler ve iş liderleriyle iş birliği yaparak yaratıcı zihinlerin bugünümüzü nasıl değiştirdiğini ve yeni gelecekleri nasıl hayal ettiğini keşfeden uluslararası bir kongredir.

Profesyoneller ve ilgililer için Sonar+D; çığır açan işler keşfetmek, yeni fırsatlar bulmak, yeni beceriler edinmek, insanlarla tanışmak ve inisiyatiflerini sergilemek için eşsiz ve ilham dolu, açık ve rahat bir çevre sunuyor. Gün boyunca sürecek etkinlikte konuşmalar, demolar, atölyeler, enstalasyonlar, üç boyutlu deneyimler, birebir mentorluk, topluluk buluşmaları ve çok daha fazlası yer alacak.

Önemli Not: Sónar+D, projelerinizi sergilemeniz için elektrik, alan ve masa, sandalye ve oturma alanı gibi basit altyapı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Lütfen projenizi sergilemek için gerekli tüm teknik ve sergileme araç gereçlerini tarafınızca sağladığınıza emin olunuz.

Detaylı bilgi almak için ’a geçebilirsiniz.