kültür.limited 2023 yılı sonunda 8 yıllık yayın hayatını sonlandırmıştır. Site, bir arşiv işlevi görmesi için açık bırakılmıştır.

İstanbul Film Festivali ve Goethe-Institut’tan Kino 2020 programı

30 Ekim 2020

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen İstanbul Film Festivali, 1 – 13 Kasım 2020 tarihleri arasında Goethe-Institut işbirliğiyle Alman sinemasının en güncel ve başarılı filmlerini Kino 2020: Alman Filmleri Türkiye’de başlığı ile filmonline.iksv.org platformunda izleyiciyle buluşturuyor.

Türkiye’nin farklı şehirlerinde Alman sinemasının en güncel ve en başarılı örneklerini sinemaseverlerle buluşturan Kino seçkisi, bu yıl çevrimiçi olarak ve tüm Türkiye’den ulaşılabilir şekilde gerçekleşecek.

İstanbul Film Festivali’nin 1 – 13 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrimiçi platformunda ağırlayacağı Kino 2020 filmleri, 20.00’da gösterime girecek ve 5 gün boyunca erişime açık kalacak. Festivalde olduğu gibi her filmin bilet kapasitesi yapımcılarla yapılan anlaşmalar uyarınca sınırlı. Filmlere teker teker bilet alınabilecek veya Kombine Film Paketi satın alarak tüm filmler daha avantajlı fiyatlarla izlenebilecek. Gösterimlere yalnızca Türkiye’den erişilebilecek. Biletler 28 Ekim Çarşamba saat 10.30’da filmonline.iksv.org üzerinden satışa açılacak.