kültür.limited 2023 yılı sonunda 8 yıllık yayın hayatını sonlandırmıştır. Site, bir arşiv işlevi görmesi için açık bırakılmıştır.

Tahir Ün’ün küratörlüğünü yaptığı bir Türkiye seçkisi W:OW’da

12 Şubat 2018
W:OW Projesi tematik olarak “dünya” kavramını öne çıkararak, insan türünün etkisi altındaki Dünya gezegeninin günümüz ve geleceği ile ilgileniyor. Hepimiz Tek Bir Dünyayız teması sadece sanatsal değil, aynı zamanda karmaşık gerçeklik ve önemli bir ütopya olarak ele alınıyor.
Wilfried Agricola de Cologne‘ın yönettiği Ağ Sanatı Yeni Müzesi ve ArtvideoKOELN bünyesinde başlatılan W:OW SANAT FİLM VE VİDEO FESTİVALİ sanatçılar, küratörler ve dünya çapındaki ağ ortakları desteğiyle büyümeye devam ediyor. Tahir Ün‘ün küratörlüğünü yaptığı Türkiye seçkisi de “W:OW Turkey” programı olarak festival bünyesine dahil oldu.

Festival projesi, Dünya’nın dört bir yanından davet edilen küratörler tarafından yapılan katkılardan ve artvideoKOELN Koleksiyonu’ndan, Mülteci Film Koleksiyonu’ndan ya da Toplu Travma Film Koleksiyonları gibi ilişkili sanat film koleksiyonlarından seçilmiş programlardan oluşuyor. Gösteri, projeksiyon ve sergi gibi çok çeşitli sunum biçimlerinin kullanıldığı bir festival olan W:OW Projesi, Dünya’yı dolaşmaya devam edecek.
Türkiye seçkisinde alttaki video işleri bulunuyor:
 
1. Gökçen Dilek Acay – Lenin, 2010
2. Orhan Cem Çetin – Passiflora, 2016
3. Ali Demirtaş – Vision, 2018
4. Beste Erener – Saturn, 2018
5. Murat Germen – Emerging talent, 2017
6. Çağdaş Kahriman – Rear window, 2009-2013
7. Tahir Ün – The Game, 2013