kültür.limited 2023 yılı sonunda 8 yıllık yayın hayatını sonlandırmıştır. Site, bir arşiv işlevi görmesi için açık bırakılmıştır.

Elif Dağdeviren Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörlüğü’nden ayrıldı

18 Mayıs 2017

Son 3 yıldır Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörü olarak görev alan, bu süreçte İftarlık Gazoz filminin yapımcılığını üstlenen, kurduğu Cinema of Turkey platformu ile Moskova ve İspanya’da Türkiye Sineması buluşmalarını düzenleyen Elif Dağdeviren, toplantılar ve yeni işbirlikleri için gittiği Cannes Film Festivali’nde Uluslararası Antalya Film Festivali’ndeki direktörlük görevinden ayrıldığını bildirdi.

Elif Dağdeviren yaptığı açıklamada; “Bir tanesi hâlen devam eden, diğeri İstanbul’a döndüğüm zaman başlayacak iki tane büyük bütçeli film ve diğer projeler nedeniyle arzu ettiğim vakti ayıramayacağım için Uluslararası Antalya Film Festivali Direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bununla birlikte, her zaman bir sinema şehri olarak gördüğüm Antalya’da, gerek film festivali gerek sanatla ilgili bütün etkinlikleri fahri olarak desteklemeyi sürdüreceğim.” dedi.