kültür.limited 2023 yılı sonunda 8 yıllık yayın hayatını sonlandırmıştır. Site, bir arşiv işlevi görmesi için açık bırakılmıştır.

Bebekler ve çocuklar için Atta Festival başlıyor

14 Kasım 2018

Çocukların kültür-sanata erişim ve aileleri ile birlikte kaliteli zaman geçirme haklarından yola çıkan, bebekler ve çocuklar için Atta Festival, bu yıl 3. kez 14 Kasım – 10 Aralık 2018 tarihleri arsında İstanbul ve Ankara’da gerçekleşiyor.

Her yaştan çocuğun ve yetişkinin keyifli vakit geçirebileceği festivalde bu yıl; İspanya, Fransa, Danimarka, İsveç, Ukrayna, Hollanda ve Türkiye’den pek çok sanatçı, çocuklar için performanslarını sergiliyor ve atölyeler gerçekleştirecek.

Danstan tiyatroya, çocuklar ve yetişkinlere yönelik atölyelerden performanslara kadar, farklı disiplinlerden etkinliklerin bebekler ve çocuklara özel hazırlandığı festivalde; 18-36 ay yaş grubu için “Sky”, ekolojik farkındalık için “Tierra Efimera” gibi öncü performanslar bulunuyor.

Atta Festival’e bu yıl İstanbul’da Caddebostan Kültür Merkezi, Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi, Moi Sahne, MSGSÜ Şebnem Selışık Aksan Sahnesi, Hisar Okulları Kültür Merkezi, Türkan Saylan Kültür Merkezi, İstanbul Fransız Kültür Merkezi, Bomontiada ALT, Akbank Sanat gibi şehrin iki yakasından pek çok mekan ev sahipliği yapıyor. Festivalin Ankara ayağı ise Cer Modern’de gerçekleşiyor.