kültür.limited 2023 yılı sonunda 8 yıllık yayın hayatını sonlandırmıştır. Site, bir arşiv işlevi görmesi için açık bırakılmıştır.

AIMAC Konferansı için başvurular başladı

4 Ağustos 2016

Önümüzdeki yıl 25 – 28 Haziran 2017 tarihleri arasında Çin’de Pekin Üniversitesi’nde düzenlenecek AIMAC (International Association of Arts and Cultural Management) konferansı, kültür ve sanat yönetimi konusuna odaklanacak. İlgili konularda çalışan araştırmacılar için başvurular 31 Ekim 2016 tarihine dek devam ediyor.

Dünyanın kültür-sanat yönetimi alanında en önemli akademik konferansları arasında gösterilen AIMAC, son 30 yılda 13 defa gerçekleştirildi. Konferans, tüm dünyadan araştırmacılara ve katılımcılara araştırmalarını ve deneyimlerini paylaşma imkanı sunuyor.

Konferansa herhangi bir disiplinde çalışmalar yürüten ve kültür yönetimine katkıda bulunacak tüm başvurular kabul ediliyor. Konferans dahilinde performans sanatları, kültürel miras, müze ve görsel sanatlar, film yapımı, yayıncılık, tasarım gibi disiplinlerarası alanlardan akademisyen ve katılımcılar yer alabilecek. Kültür-sanat alanında pazarlama, stratejik planlama, örgütsel davranış ve yapı, sanat tüketimi, finans gibi divizyonlar konferans dahilinde ele alınacak.