kültür.limited 2023 yılı sonunda 8 yıllık yayın hayatını sonlandırmıştır. Site, bir arşiv işlevi görmesi için açık bırakılmıştır.

Tech4Culture konferansı 16 Mart’ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde

13 Mart 2017

British Council; Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, The Audience Agency ve Outlandish işbirliğiyle sanat ve teknoloji sektörleri arasındaki diyaloğu güçlendirmek ve dijital işbirliklerini teşvfik etmek üzere düzenlediği Tech4Culture etkinlik serisine, konferans ile devam ediyor. Konferans; 16 Mart 2017 Perşembe günü 13.00 – 18.00 saatleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Sky Lounge‘da gerçekleşecek.

Global Remix Zirvesi‘nin kurucu ortağı Simon Cronshaw‘un sunumu ile başlayacak konferans; dijital işbirliklerine engel olan unsurları tartışmak, çözümleri araştırmak, kültür, sanat ve teknoloji işbirliklerine ilham vermek amacıyla Birleşik Krallık ve Türkiye’den kültür ve teknoloji sektörüne yön verenleri bir araya getiriyor.

Konferans; yazılımcılar, yazılım geliştiriciler, tasarımcılar, veri bilimciler ve kültür sektöründe çalışan profesyoneller başta olmak üzere herkese açıktır.

british-council-t4c-flyer-tr-5_0-page-001